type='text/css'>

Press

Nytt samarbete med Kidde

Kidde, ett av Sveriges ledande företag inom brandsäkerhet, tar in EasyExtinguish brandsläckarvagn i sitt sortiment. Dessutom har Kidde dragit igång en kampanj för att marknadsföra EasyExtinguish.


Nu går det så in i Norden

Dafo, en av Nordens största leverantörer av brandskydd, tar in EasyExtinguish brandsläckarvagn i sitt sortiment. Dessutom kommer Dafo att göra en kampanj i början av september för att få igång försäljningen av EasyExtinguish. Vi är förstås stolta och glada eftersom detta betyder ökad brandsäkerhet och fler räddade liv.


Lyckad testinstallation på MAS

Progressive Safety fick tummen upp vid utvärderingen av testinstallationen av EasyExtuingish på MAS, Malmö Allmänna Sjukhus. Installationen, som varit igång sedan i april, imponerade stort på säkerhetsansvarige, Rolf Jensen. Räddningstjänsten i Malmö gjorde den slutliga utvärderingen och beskrev EasyExtuingish som en fantastisk produkt. Samtal gällande installationen på MAS fortsätter.


Tjugofyra7 skriver om oss

Vi känner medvind – fler och fler får upp ögonen för EasyExtinguish. Nu är det Tjugofyra7, tidningen som ges ut av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som skriver om oss. Artikeln går att läsa via länken nedan och är också publicerad i tidningens 26:e nummer.


Nytt samarbete med Presto Brandsäkerhet

För att underlätta släckningsarbetet i händelse av brand förser nu kommunala bostadsbolaget Perstorps Bostäder samtliga brandsläckare i fastighetsbeståndet med EasyExtinguish. ”Den vägghängda brandsläckarvagnen är en genialisk idé, så enkel att det måste krävas riktigt skarpa hjärnor för att komma på den. Vi utbildar framtidens superingenjörer här i Perstorp, vilket känns väldigt kul”, säger Perstorps Bostäders VD Henry Roos


Föreslagen produkt i branschtidningen Brandsäkert

Under rubriken ”Enklare släckning” var EasyExtinguish med som produktnyhet i nummer 4-2014 av tidningen Brandsäkert. Tidningen är branschtidningen i Sverige för brandskydd. Den syftar till att utbilda och informera människor, företag och organisationer så att de kan ta eget ansvar för sitt brandskydd. Brandsäkert ges ut av Brandskyddsföreningens Service AB och ägs av Brandskyddsföreningen Sverige.


Genombrottsorder från Jönköpings Kommun

Socialförvaltningen i Jönköping har valt att beställa ett tjugotal vagnar från Progressive Safety för installation på två äldreboenden i länet. För oss innebär ordern ett genombrott för produkten ”EasyExtinguish” på den offentliga marknaden där den framtida potentialen är enorm säger Faruk Kastrat, Marknads- och Försäljningschef på Progressive Safety.


Ytterligare testinstallationer bekräftade

Högskolan i Jönköping har på kort tid beslutat sig för att installera en handfull provvagnar från Progressive Safety. Testerna kommer att genomföras i nya Campus Arena för att generera maximal feedback. Att en så krävande och medveten kund väljer att testa vårt nya säkerhetssystem känns naturligtvis oerhört inspirerande säger Ahmed Miree, VD på Progressive Safety.


IKEA i Jönköping väljer testinstallation från Progressive Safety

I slutet av april valde IKEA i Jönköping att installera EasyExtinguish på tre olika platser i sitt varuhus i Jönköping. Vi är naturligtvis mycket stolta över att ha fått förtroendet att utvärdera vår nya produkt tillsammans med en av världens ledande retail-kedjor.